Wilt u alvast de sfeer proeven voordat u bij ons aanschuift?

Corona maatregelen.

Beste Gasten.

•Een update op het coronavirus.

In verband met het besluit van de overheid zijn wij genoodzaakt om ons restaurant te sluiten tot 1 juni.

Dit betekend dus dat alle reserveringen die gemaakt zijn tot 1 juni vanaf heden komen te vervallen. Iedereen die een reservering gemaakt heeft zal een annulering mail ontvangen ( mits u een goed mail adres doorgegeven heeft.) Check voor de zekerheid ook u ongewenste mail als u niks ontvangen heeft.

De vorige ronde hebben wij nog iedereen persoonlijk kunnen benaderen, op dit moment zijn het zoveel reserveringen dat wij niet iedereen telefonisch kunnen bereiken. Graag ook u begrip hiervoor.

Wij zijn telefonisch niet bereikbaar, wel kunt u altijd een mail sturen voor vragen .
Wij zullen hier dan ook snel op reageren.

Wij nemen op dit moment ook geen reserveringen meer aan, niemand weet namelijk of het ook echt tot 1 juni blijft of dat er daarna weer bepaalde maatregelen genomen worden.

Bedankt voor u begrip en hopelijk tot snel in een goede gezondheid.

Team Kwartelenmarkt 11

 

Graag heet ik u van harte welkom bij Kwartelenmarkt 11.

Dit is een plek die sinds oudsher verbonden is geweest met voeding. Van de veertiende eeuw tot na de middeleeuwen werden hier – de naam zegt het al – kwartels verhandeld. En in de eerste helft van de negentiende eeuw stond aan dit plein een molen die gebruikt werd om graan en peper te malen.

Ik vertel u dit omdat we bij Kwartelenmarkt 11 op een eigentijdse manier aanhaken op regionale agrarische en culinaire tradities. Als het even kan halen we producten voor onze gerechten bij telers, slagers en bakkers hier uit de buurt. Omdat wij trots zijn op de producten die deze regio voortbrengt. Want juist wat je van dichtbij haalt, is vers en daarmee het lekkerst.

Bij Kwartelenmarkt 11 houden we van lokaal en traditioneel – waar zie je nog een boterzachte kropsla op het menu staan? – maar dat wil niet zeggen dat wij precies zo koken zoals onze grootmoeders dat deden. Ik mag mijn ervaring in de Indonesische en Japanse keuken graag gebruiken om een andere draai te geven aan het beste van Noord-Limburgse bodem. Ik zou zeggen: laat u verrassen. En geef gerust aan waar u niet of juist wel van houdt, dan houden we daar vanzelfsprekend zoveel mogelijk rekening mee.

Want behalve aan ons menu en aan het creëren van een huiselijke sfeer besteden we veel aandacht aan onze gasten, aan u dus. Ons team zorgt er voor dat het u aan niets ontbreekt.

Kwartelenmarkt 11 staat voor een avond gastronomisch genieten van vooral lokale seizoensproducten in een warme sfeer en voor een eerlijke prijs.

Roel Welles
Patron Cuisinier

 

Back to top